Noutati

In conformitate cu legislatia in vigoare, incepand cu data de 01 Ianuarie 2023 intreg personalul din structurile de management median si superior al entitatilor care fac parte din lantul de transport aerian cargo/bunuri periculoase trebuie sa participe la o sesiune de pregatire de constientizare in domeniul Bunurilor Periculoase (Dangerous Goods).
Ca organizatie de pregatire autorizata de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana, va propunem, indiferent de natura activitatii pe care o derulati (operator aerian, freight forwarder, agent de handling sau shipper) un curs proiectat si dezvoltat in conformitate cu cerintele reglementarilor in vigoare. Autorul cursului este si instructor: dl Sorin CREATA, instructor IATA DG CBTA, aduce in atentia participantilor aspecte fundamentale si detalii care va vor usura activitatea de coordonare si management a organizatiilor sau structurilor pe care le conduceti.
Din cuprinsul cursului mentionam informatii furnizate la nivel de constientizare despre:

  • Definitii si cadrul legal in domeniu
  • Limitari generale (bunuri periculoase interzise la transportul aerian, bunuri periculoase disimulate si ascunse, prevederi pentru personalul care interactioneaza cu bunurile periculoase)
  • Roluri si responsabilitati
  • Clasificarea si impachetarea bunurilor periculoase
  • Consecintele comunicarii defectuoase in lantul de transport al bunurilor periculoase
  • Situatii de urgenta si modalitati de reactie la acestea.
Cursul este proiectat pentru a putea fi furnizat in sala de curs sau in mediul online prin sesiuni de instruire virtuala (online sincron) prin intermediul platformei TEAMS (Microsoft).
Durata cursului este de circa 3-4 ore, variatia este generata de faptul ca interactivitatea produce dialog intre participanti si instructor iar diversitatea situatiilor poate genera discutii pragmatice, interesante si de substanta.
Costurile de instruire per cursant sunt de 450 RON (plus TVA).
Pentru inscriere fara complicatii birocratice puteti accesa link-ul de mai jos pentru completarea formularului online pregatit special pentru acest curs:
 
 
 
© Copyright 2022. All Rights Reserved. Powered by MDN

Search