Despre noi

REGIONAL AIR SUPORT - Professional Aviation Training Center, este o companie privata cu actionariat Roman infiintata in anul 1999, parte a Grupului de Firme RAS. Inca de la infiintare ne-am concentrat in special pe servicii de instruire a personalului aeronautic civil si consultanta furnizate in favoarea companiilor din Romania si din regiune - operatori aerieni, operatori aeroportuari si alte categorii de furnizori de servicii in domeniul aviatiei civile. Infiintat si administrat de catre investitorul roman Dorin IVASCU, Centrul de Training Profesional a obtinut numeroase recunoasteri nationale si internationale. In raport cu varietatea curriculei oferite, cu volumul de activitate desfasurata si cu numarul ridicat al clientilor multumiti de serviciile noastre, consideram ca ocupam cea mai importanta pozitie in domeniul instruirii de aviatie civila din Romania si un loc merituos in piata regionala si europeana.

Grupul de Firme RAS include si Regional Air Services (organizatie de instruire pentru piloti de avion si elicopter, detinator si administrator al Aerodromului Tuzla, operator aerian), Romanian Airport Services (cel mai important operator roman de servicii de handling), PilotShop (unicul magazin fizic si virtual din domeniu in Romania), Regional Air Suport - Aviation Division (furnizor de servicii de ticketing si consultanta), Travel Maker (furnizor de turism incoming/outgoing).

VIZIUNEA

Sa devenim cea mai importanta Organizatie de Instruire si furnizorul principal de servicii de training pentru piata de aviatie civila din Europa Centrala si de Est.

MISIUNEA

Misiunea noastra este de a furniza cel mai inalt nivel de servicii astfel incat sa putem satisface deplin Clientii nostri, deopotriva persoane fizice sau entitati juridice.

Utilizand programe de instruire adecvate si actualizare, cele mai avansate instrumente si cea mai moderna tehnologie, cei mai bine-pregatiti traineri si cel mai eficient management de proiect, ne-am stabilit o traiectorie ascendenta in ceea ce priveste diversitatea zonelor acoperite, curricula, numarul de clienti si parteneri.

Sistemul de lucru standardizat si alinierea coerenta cu regulamentele in vigoare in echilibru perfect cu formatele inteligente si corect proiectate ne ofera cheia catre obiectivele asumate.

Plasam intotdeauna Clientul cu nevoile si cerintele sale in pozitie centrala in activitatea noastra astfel incat, pe baza unor analize lucide si transparente, sa putem sa ii oferim solutii complete, utile si eficiente din punct de vedere al costurilor suportate.

Daca stiti deja la ce curs doriti sa participati, apasati butonul INREGISTRARE si inscrieti-va la unul dintre programele noastre de pregatire profesionala.

© Copyright 2024. All Rights Reserved. Powered by MDN

Search